coVI pREcISIoN

specialisterne I LASERforARBEJDNING OG PRÆCISIONS laserforarbejdning i metal og plast

Kvalificeret rådgivning fra udvikling til serieleverancer og totalløsninger
COVI PRECISION er fra udvikling til serie leverancer og totalløsninger førende specialist inden for laserskæring, lasersvejsning og lasergravering i både metal og plast foruden div. processer inden for præcisionsforarbejdning, montage og supply chain ydelser. Procesoptimerende rådgivning indgår også i vores forretningsfilosofi, da det giver de mest rationelle løsninger. Vi leverer således hele værdikæden som integrerede totalløsninger, hvilket giver kunderne en række kvalitative og økonomiske fordele.

Dokumenteret kvalitet
Hos COVI PRECISION er kvalitet ikke baseret på et skøn. Kvalitet er noget, vi planlægger, måler og dokumenterer. Vores mangeårige ekspertise inden for præcisionsforarbejdende laserteknologi har således resulteret i langvarige kunderelationer med nogle af de mest velrenommerede virksomheder inden for medicinal-, fødevare og elektronikbranchen.

Præcision i alle procesled
Opgaverne karakteriseres ved ekstremt høje krav til præcision og finish, når vi laserforarbejder de ofte meget små metal- og plastkomponenter. Vi bearbejder og producerer alt fra enkle komponenter til komplicerede tekniske konstruktioner. Fra prototyper og mindre produktserier til egentlige serieproduktioner med store volumener.

Den nyeste laserteknologi
Hos COVI PRECISION sikrer vi, at alle kunder får den mest rationelle løsning uanset opgavens kompleksitet og omfang. Til at indfri dette har vi veluddannede og dygtige medarbejdere inden for laser- og præcisionsforarbejdning. Med deres ekspertise og erfaring leverer de fremragende håndværk og betjener sig desuden af den nyeste laserteknologi.

Med en kombination af avanceret laserteknologi og de dygtigste medarbejdere løser vi mange opgaver på en ny og optimal måde.

Mission

Vision

Værdier

Historie

FORRETNINGSBETINGELSER