KOMPETENCER

Hos COVI PRECISION sammensætter vi et optimalt mix af kundetilpassede ydelser, teknologier og services, så vores kunder opnår de mest kosteffektive helhedsløsninger.

Laserteknologi og præcisionsforarbejdning
COVI er kendt som én af pionererne inden for lasersvejsning, laserskæring, lasergravering og præcisionsbearbejdning i metal. Hertil kommer spidskompetencer inden for lasersvejsning i plast. Typisk arbejder vi med mindre delkomponenter inden for meget små tolerancer, hvor kvalitet defineres af graden af præcision, holdbarhed og finish i forarbejdningen.

Kvalificeret rådgivning
Over de seneste 50 år har COVI opbygget en stor viden inden for metalforarbejdning bl.a. via laserteknologi. Det sætter os i stand til at yde vore kunder en proaktiv og kvalificeret rådgivning, som resulterer i anvisning af den bedst tænkelige strategi for den videre designudvikling og effektiv industriproduktion.

Fleksible og effektive processer
I kraft af vores supporterende maskinværksted er vi i stand til In-house at fremstille de fleste fiksturer og værktøjer, som diverse udviklingsprocesser måtte kræve, hvilket resulterer i stor fleksibilitet og optimerer dermed hastigheden i både udviklingsproces og produktion – og dermed time to market.

Kundetilpassede totalløsninger
Med vores dygtige medarbejdere og den nyeste laserteknologi tilbyder vi totalløsninger fra designudvikling og indledende 0-serier, til automatiseret serieproduktion og ramp-up produktion. Derudover tilbyder vi en række supply chain ydelser såsom håndtering af underleverandører, montage, pakning og forsendelse, som fuldender værdikæden.

MERE OM DE ENKELTE KOMPETENCER

KUNDETILPASSET PROCESudvikling i 5 trin