Medico OG DENTAL

Ekstreme krav til præcision og sikkerhed

Ekstreme kvalitetskrav
Ikke mange industrier mødes med større krav til kvalitet,hygienje,  sporbarhed og dokumentation end medicobranchen – og derfor, logisk nok, er netop denne branche bærende for COVI. De ekstremt høje kvalitetskrav fra medicobranchen har medvirket til at udvikle vores kompetenceniveau og har desuden haft afgørende betydning for væksten i vores virksomhed siden grundlæggelsen. Vores kunder findes blandt verdens førende medicovirksomheder, og for en stor dels vedkommende er der tale om Danmarks førende producenter, hvor samarbejdet strækker sig over flere årtier.

Omfattende og alsidige leverancer
Leverancerne omfatter alt fra procesudstyr til komponentudvikling til brug for in-line- såvel som underleverandørproduktion. COVI bistår med alt fra udvikling af prototyper til fremstilling af 0-serier- og leverer serieproduktion af komponenter til medico teknisk apparatproduktion og medicinske konsumprodukter samt cochlear- og andre komponenttyper til implantatkirurgi.

Efterspurgte kompetencer
De typiske kompetencer der efterspørges er:

• Laserskæring i metal og plastfolier
• Lasersvejsning af plastkomponenter
• Lasersvejsning af doserings- og fyldenåle i div. metaller
• Bukning af metalkomponenter
• Gravering af logoer og serienumre.

Totalleverancer
Produkterne leveres ofte med særlige rengøringsvenlige overfladebehandlinger og emballager. Mange i denne kundegruppe serviceres med totalleverancer med supply chain og logistikydelser.

COVI som betroet partner
For en række af disse kunder gælder det, at COVI Precision er specifikt godkendt og klassificeret som underleverandør af komponenter til konsumsalg.

KOMPONENTER TIL MEDICO- OG DENTALINDUSTRIEN