elektronik

En branche hvor akkuratesse og time-to-market er afgørende

Fleksibilitet og hurtig time to market
Elektronikbranchen er kendetegnet ved behovet for at få fremstillet mange prototyper til test i forbindelse med udvikling af nye produkter.

I en sådan proces, hvor komponenterne løbende skal justeres og korrigeres og hvor hurtig levering og time to market er afgørende parametre, er COVI PRECISION en optimal samarbejdspartner.

Vores organisation er kendetegnet ved at arbejde hurtigt og fleksibelt, og i et tæt og proaktivt samarbejde med kunderne bidrager vi med input og optimeringer af konstruktionen, som udgør fundamentet for effektiv og økonomisk produktion.

 

Highend producenter med ekstreme krav
Vores erfaring med elektronikbranchen spænder fra lasergravering og overfladebehandling af designvarer til fremstilling af komponenter til high-end høreapparater, mikrofoner, mobiltelefoner og headset. Her er funktionerne enten af optisk eller audiologisk karakter, hvilket stiller ekstreme krav til præcision og dokumenteret ensartet produktion.

Fra enkeltkomponenter til totalleverancer
Typiske komponenter er tyndplade emner, bladfjedre, kontaktfjedre og elektromagnetisk afskærmning i mangeartede materialer og geometrier. COVI fremstiller prototyper, mindre kundespecifikke serier, små delkomponenter og leverer også hele totalløsninger med systematisk kvalitetskontrol og dokumentation, hvilket sikrer kunden ensartede og cost-effektive kvalitetsprodukter.

 

KOMPONENTER TIL ELEKTRONIKINDUSTRIEN